31 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е време за размисъл след вчерашните „гръмотевични бури“, напрежения и промени предизвикани от Уран.

В буквален смисъл Уран наистина управлява светкавиците и гръмотевиците, както и цялата енергия, която идва от небето. В това число и вдъхновението и блестящите, новаторски идеи.

Обърнете внимание, че днес времето е ефективно едва след 16.30 ч., ако имате за деня нещо важно вършете го след този час. Защото всичко свършено преди това няма да даде добри резултати. Само ще си пропилеете времето и нервите, ако упорствате.

След 16.30 ч., когато вече Луната е навлязла в зодия Лъв ще се усети повишаване на настроението и мотивация за действие.

Фокусирайте се само върху спешните неща и върху довършването на вече започнатото, защото вече се намираме в края на лунния месец.

Днес е 29 лунен ден, активират се трудни, тъмни енергии. Затова нищо важно не вършете, не правете планове, не споделяйте идеите си. Намерете сили и време да си почистите околното пространство, да изхвърлите ненужни вещи, да подредите. Вечерта запалете свещ, обходете с нея всички помещения по часовниковата стрелка и оставете свещта (не я оставяйте без надзор) да погори поне 1 час.

Днес е последният ден на ретроградния Меркурий, утре рано сутринта в 6.54 ч. на 1 август вече ще тръгне в директна посока.

Утре сутринта в 6.13 ч. настъпва новолуние в 9-тия градус на Лъв.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06.33 ч. – 16.19 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв