31 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с хубави аспекти и Луна в Козирог, която ще ни подтиква да се стараем повече в своята работа, да сме по-концентрирани и във всичко, което вършим.

Днес може да се окаже, че работа и ангажименти постоянно се появяват, като част от тях ще са за неща от близкото минало. Това е ефект предизвикан от ретроградния Марс. Стари ангажименти и обещания ще се завръщат и ще искат своето окончателно завършване.

От сутринта до обяд ще се налага да се разрешават важни задачи, някои от които ще изискват доста усилия.

След 13 ч. до 18 ч. е по-леката и приятна част от деня, когато ще се усеща повече удовлетворение от събитията. Свършете си днес по-важните неща, не отлагайте за утре,  защото на 1 ноември ще са по-напрегнати аспектите и ще се чувствате много натоварени.

Има кратък интервал на неефективност от  18.15 ч. – 18.44 ч., когато трябва да сте по-внимателни и фокусирани в това, което вършите.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС18.15 ч. – 18.44 ч. !!!

ВАЖНО!!!

От 30 октомври до 12 януари е ретрограден Марс. Прочетете повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.