31 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази събота е пълнолуние в 9° Телец, то настъпва в 16.50 ч. Това пълнолуние ще бъде белязано от непредвидимата и революционна планета Уран, която ще изисква промени и нововъведения. Не трябва да се забравя, че ако се действа под въздействието на афекта и се даде воля на конфликтите, може да се разрушат и неща, за които после ще се съжалява. Затова да се подхожда предпазливо, не прибързвайте и не действайте спонтанно, доколкото е възможно.

В 17.53 ч. е точният напрегнат аспект на Слънцето с Уран, който ще зададе и напрегнат и дори разрушителен характер на това пълнолуние.

Луната и тя ще е в напрегнат аспект с Уран в 16.55 ч., което окончателно ще зададе склонност към незабавно действие.

Бъдете много внимателни с всички семейни, имотни и финансови въпроси, не правете рисковани избори и необмислени постъпки.
Денят ще е доста напрегнат и изпълнен с изненади и неочаквани обрати. Затова се постарайте да не добавяте допълнително напрежение към вече съществуващи конфликтни теми.

Днес е време да се проведе и лунната диета, започнете я от рано сутринта, така по-лесно ще се справите с този напрегнат ден.

Повече за лунната диета ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!