31 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 17.35 ч. настъпва последната ретроградност на Меркурий за тази година.

Подгответе се още от днес да усетите част от проявите на планетата, може да има задръствания, несъответствия, забавяне или забравяне на поети ангажименти. Проверявайте пари и документи, заключвайте особено внимателно къщи, офиси и коли в следващите три седмици. Тръгвайте винаги по-рано, защото при ретрограден Меркурий се получават много транспортни недоразумения.

Меркурий се „обръща“ в ретроградна посока в 27° 36′ в Скорпион , когато е в точен съвпад с Венера. Ще се върне назад до 11°38′ на зодия Скорпион. Който има планети или активни точки в хороскопа си в тези градуси, ще почувства доста осезателно и същевременно ползотворно ретроградността, защото ще може да довърши пропуснатото.

В периодът на ретроградност може да усетите желание за уединение и вглеждане повече  в себе си. Това е време на осмисляне и преподреждане, както и на довършване на всичко отложено и пропуснато. Не се препоръчва започването на нови дейности.

Обърнете внимание, че след 16.30 ч., Луната вече е без курс до края на деня. Точно в този интервал трябва да бъдете максимално предпазливи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.30 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел