31 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Ефективната част на деня започва едва след 12.32 ч., след този час е добре да оставите по-важните неща за деня, защото ще вървят доста по-бързо и леко.

Днес е много важен ден, защото е преди новолуние. Това е ден за приключване, довършване и финализиране. Чудесно се съчетава и с ден за положителна финансова активност, непременно се разплатете с дълговете, направете някакво добро с парите си, така активизирате бъдещо си финансово развитие.

Непременно наблюдавайте какви хора се свързват с вас и какви ви предлагат. В тези дни се появяват лукави хора, които се опитват да ви подведени да служите на чужди интереси и цели. Не приемайте нищо спонтанно, дори идеята да ви се струва чудесна. Никога не стартирайте нещо ново в дните преди новолуние, защото то никога не може да се развие добре и се оказва, че е било грешен ход.

В този ден традиционно трябва да се почисти и подреди околното пространство, както у дома, така и в работата. Запалете свещ и обходете помещенията, за да прогоните негативната енергия. Освободете се от стари вещи, които не ползвате вече от години. В това число и дрехите, ако нещо не сте обличали в последните две години, трябва да го извадите от гардероба. В случай, че ви е жал да го дадете на някой друг или да го дадете за рециклиране, опаковайте го грижливо и го сложете на склад другаде, извън къщата, в която живеете. Идеята е, че не трябва да сте заобиколени от стари, скъсани, счупени, негодни или вещи, които не ползвате, защото те задържат негативна енергия, която ви се отразява на тонуса, здравето и просперитета. Усетите ли задържане на новите енергии, непременно разместете и почистете околното пространство.

ЛУННА ДИЕТА: Утре сутринта на 1 април в 9.26 ч. е новолуние в Овен. Можете днес от сутринта или от обяд да започнете разтоварващата диета по новолуние. Диетата може да продължите до утре вечерта. Не забравяйте да пиете повече течности, за да се изведат токсините от организма.

ЛУНА БЕЗ КУРС09.38 ч. – 12.32 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.