31 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Скорпион, на повърхността веднага ще се появят всички спешни и кризисни ситуации, които сме успявали да заобиколим до момента. Сега вече проблемите ще се обострят и ще искат незабавно решение. Любимата тема на Луната в този знак е финансовата, ще се появят всички спешни плащания и задължения, добре е незабавно да се отървете от тях.

Настроението днес ще е променливо, сутринта може да се почувствате подразнени и предизвикани от различни напрегнати обстоятелства, но много бързо всичко може да бъде овладяно, особено ако се мобилизирате и концентрирате.

На помощ ни идва хармоничният аспект между Слънцето и Сатурн, който ще е точен утре.

Ако сега успеете да си наложите самодисциплина и да свършите онова, което ви тежи и постоянно ви преследва, ще имате добри резултати.

Преодолейте гордостта, неувереността, страха и потърсете помощ от по-обучени, авторитетни хора, които имат повече власт и възможности. В кратък срок ще успеете да се справите с това, което дълго време е било трудно преодолима пречка. Този съвет важи до края на седмицата.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв