31 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме този вторник с Луна без курс до 14.44 ч., до този час трябва да сте максимално концентрирани, защото има опасност от грешки и аварии. Не общувайте с негативни хора, избягвайте безкрайните черни хроники и новини, които ще ви снижат енергията и имунитета. Това е постоянна препоръка, която е добре да се спазва поне до 11 април.

След 15 ч. Луната вече навлиза в зодия Рак и до края на деня може да свършите отлаганата работа или ангажименти изостанали от сутринта.

Главният аспект за деня е съвпада на Марс и Сатурн в първия градус на Водолей.

Влиянието на този аспект ще е до 8 април. Този аспект изисква концентрация и усилия, преодоляване на някакви затруднения и най-вече дисциплина… точно по нашата обща житейска тема в момента.

Докато е в сила влиянието на тези планети не се препоръчва да се влиза в спорове и конфликти с началници, управляващи, политици и други авторитети, защото ще си навлечете техния гняв, а полза няма да има.

Добрата новина е, че ако човек не се гневи и не обсъжда, ако не търси постоянно виновни и не се вглежда в грешките на другите, може много по-лесно да преодолее този аспект.

Много важни са часовете от 19-22 ч., когато може да попаднете на нужните ви новини или да получите важна информация и предложения, които да се окажат решаващи в следващите 2 седмици.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  0.00 ч. – 14.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв