31 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички благоприятни тенденции от вчера продължават и днес.

Очаква ни и хармоничен аспект на Слънцето и Луната, който ще ни донесе комфорт и вътрешно спокойствие, равновесие и стабилност.

Денят е много подходящ за срещи, разговори, обмисляне на бъдещи ходове и проекти заедно със съмишленици.

Ако работата ви го позволява, свършете си поне част от ангажиментите, които са за този понеделник, защото на 1 април, Луната почти цял ден ще е без курс. Това означава разсеяност, липса на реализация, ниска продуктивност.

За това ще допринесе и преминаването в 9.13 ч. на Марс в знака Близнаци до 16 май.

Това ще е период, в който ще засили деловите качества и менталната активност, ще ускори взимането на решения. Много добра новина за тези, които дълго време са отлагали нещо да научат или напишат, особено добре е за тези, които ще учат за изпити и ще пишат дипломни и курсови работи.

Информационният поток ще се ускори, но едновременно с него се активират спорове и конкуренция. Постоянно ще трябва да се  отстояват  интереси и завоювани територии.

Напомняне: На 31 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 1 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 1април, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   1 април и ще излезете от поста на   2 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!