31 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес постепенно енергията започва да нараства, това ще се отрази благотворно на здравето, тонуса и самочувствието.

Денят ще бъде хармоничен, продуктивен. Едва привечер след 19 ч. се въздържайте от разговори и преценки. Избягвайте алкохола и други упойващи и психотропни вещества, внимателно приемайте лекарства.

Който вчера не е успял да напише своите желания, планове и цели на новолуние може да направи това днес.

Цял ден ще може да се наблюдават всички теми и проявления на вчерашното новолуние, което по своята природа и аспекти, може да се каже беше положително.

То най-вероятно ще промени ъгъла на възприемане на случващото се. Нещата, които сте смятали за актуални и които много са ви вълнували и включвали в даден процес, сега все повече ще избледняват. Дори без да усетите ще започнат да отпадат предишните ви желания и решения и ще се зараждат постепенно нови.

Този ефект се получава от ретроградния Меркурий. В момента той вече влиза в своята стационарност, защото на 3 юни ще тръгне вече в директно движение.

С една дума, сега може само да наблюдавате, обмисляте, но все още недейте да избързвате с нищо. Не започвайте нови неща поне до 6 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС23.12 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.