31 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Новата седмица започва с хубави аспекти и с ретрограден Меркурий, разбира се. Затова рано сутринта ако трябва да излизате за работа или училище, тръгнете по-рано, трябва да се предвиди, че може да има сериозен трафик и препятствия по пътя.

До 10 ч. може да се усещате умора и отегчение от произтичащото, но постепенно това състояние и настроение ще промени и към обяд тонуса ще се възвърне.

Внимателно подхождайте днес към обещания, уговорки и предложения, бъдете сдържани и не разчитайте на прекалено големи и оптимистични думи, защото няма да могат да се реализират в този вид.

Важният аспект за деня е хармоничен между Марс и Нептун, който ще е точен в 8.31 ч. и ще е в сила до 7 юни. Той ще засили интуицията и творческата фантазия. Всичко, което се случва в тези дни ще бъде съпреживявано много дълбоко и силно.

За утре – 1 юни не правете планове в първата част на деня, защото времето няма да е ефективно. Едва след 12.09 ч. утре започва хубавата и ползотворна енергия, когато Луната ще премине в Риби.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв