31 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази сутрин ще се събудите с повече енергия, ентусиазъм  и добро настроение. Каквито ангажименти и задължения са останали от вчера, сега ще ги свършите бързо и неусетно.

Най-ефективното време за това е от сутринта до 12 ч. Това е добро време и за обучение, преговор или да свършите онова, за което все не са ви стигали силите или смелостта.

Обърнете внимание, че от 12.17 ч. – 17.39 ч. ще има време на неефективност, защото Луната отново ще е без курс, т.е. без продуктивни аспекти. Почивайте си в този интервал и не се насилвайте с нищо важно. Бъдете внимателни, защото разсеяността ще е голяма.

След 18 ч. Луната вече навлиза във Везни, отново се завръща настроението, концентрацията и желанието да се свърши нещо полезно.

Фокусът на вниманието ще бъде вече върху приятелите и любимите хора. Обърнете им внимание, укрепете връзките си.

Внимавайте около 18 ч. какви избори правите и не прибързвайте, защото се въвлечете в недоразумения, които поне няколко дена ще трябва да оправяте след това.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.17 ч. – 17.39 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв