31 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 7.44 ч. Луната вече навлиза в Телец.

И днес не е силен ден за сделки и преговори. Ако водите дела – добре се подгответе. Преценките отново ще са трудни, няма да се вижда ясно действителността. Има опасност да се подведете по подробностите и маловажните неща, а да пропуснете главното. Плановете ще са нереални,  разсеяността отново  е налице.

Да се внимава в часовете от 15-17 ч., тогава може да възникнат неочаквани събития, може да настъпи безпорядък в плановете. Внимавайте в семейните отношения, съществува вероятност да ви изнервят рутинните грижи по дома и близките. Вземете предварително мерки, да не попаднете в конфликти.

За любовта днес е важен ден, стабилизират се Може да се сформират отношения с голяма разлика във възрастта. Постепенно отпадат съмненията, започвате да цените в партньорите си надеждността и сигурността.

Особено важни сигнали в сферата на  любовта и приятелствата ще получите  от 14-17 ч. Всичко казано и направено в тези часове, ще даде много положителни и трайни резултати, дълго ще се помни и ще подхранва отношенията.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 07.44- ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел