31 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Луната вече е в Дева, спокойна и практична тя ще ви накара да подредите малко света около себе си. Денят е с благоприятна финансова активност, може да направите нещо, макар и символично, за да активизирате финансите си.

Дори и да искате да си почивате напълно, все нещо практично и полезно може да свършите днес, затова не спирайте тези пориви и възможности да си направите живота малко по-удобен и уютен.

С лекота ще се отдават нещата, които изискват сериозно отношение, всеотдайност и търпение, като грижата за близките или всекидневните домашни ангажименти. Така много по-лесно ще се разтоварите от натрупаните преживявания през седмицата.

Днес е точната опозиция на Меркурий и Сатурн, която ще затруднява взаимоотношенията. Може да усетите и трудности при обучението първоначално, но ако проявите достатъчно упоритост, ще успеете да преобърнете в своя полза това влияние и дори да си подобрите концентрацията.

Добрата новина е, че в понеделник на 1 август очакваме хармоничен аспект между Слънцето и Юпитер, двата най-големи обекта  в нашата слънчева система.

Още днес ще усетите, че дори и сложните ситуации от края на седмицата започват да се подреждат в благоприятен аспект. На някои дори тези усложнения ще успеят да развържат късмета и да се реализират неочаквано някои много благоприятни ситуации.

Така че с добра новина завършваме юли и с радост и нетърпение очакваме 1 август!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.