31 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В последният ден от месеца може все още да догоните пропуснатото, няма значение от каква област е. Може дори да си позволите да стартирате и кратка почивка, която да ви възстанови силите и здравето.

Както и да направите оценка и преоценка на случилото се в последните три седмици. Вероятно с учудване ще установите, че доста неща са се променили, поне на вътрешен план като светоусещане.

По-хубавата и активна част на деня започва от сутринта до 13 ч.

След това може да се наложи да довършите нещо изостанало от седмицата, делови задачи и задължения ще напомнят за себе си и ще изискват внимание.

Временно ще се получи спад в енергията и настроението от 15 до 20 ч, точно тогава не трябва с нищо да се насилвате, повече да си почивате и да не се стараете да преодолявате някакви обстоятелства. Възможни са и усложнения в семейството, определено ще има различни гледни точки, особено ако има голяма разлика във възрастта.

Добрата новина е, че след 20 ч. ще постъпи поне една добра новина, дори дребно радостно събитие, ще възвърне тонуса и доброто настроение. Общуването с приятели и посещението на приятни места, ще донесе нужната релаксация и разтоварване.

Обърнете внимание на информацията, която постъпва вечерта от 18 до 21 ч., ще бъде много полезна и знакова за бъдещето развитие.

Късно вечерта след 21 ч. започва да нараства нервното напрежение, не си изпускайте нервите, дори да ви предизвикват.

За утре се пригответе да посрещате 1 август, денят ще е наситен с много срещи, контакти, информация и движение.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв