31 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Дева и до 16 ч. ще е в хармоничен аспект, който ще зададе чудесно темпо за деня и добро настроение. Нищо, че е почивен ден, може точно днес много да ви се доработи и да успеете да свършите полезни неща.

У дома – също може да се проявите, като подредите, почистите и се освободите от ненужните вещи, да поправите някои повредени дребни неща по дома. Точно такива дейности много лесно ще се отдават на Луна в Дева в съчетание с ретрограден Меркурий.

От днес вече ще трябва да свикваме с темпото на ретроградния Меркурий, който ще ни научи на търпение и вникване в детайлите.

Добрата новина е, че винаги, когато Меркурий е ретрограден, предоставя уникалната възможност да се върнем символично назад и да си свършим занемарена и дълго отлагана работа. Добро време за обучение, подготвяне за изпити и писмена работа, защото мисълта ни успява да се гмурне надълбоко и да се абстрахира от външните дразнения.

Единственото, което трябва да съблюдавате до 21 февруари, докато Меркурий е ретрограден във Водолей е да бъдете внимателни с интернет, компютри и всякаква техника, защото се появяват проблеми понякога от „нищото“. Запаметявайте си надлежно информацията и внимавайте на кого точно изпращате имейл, смс или друго съобщение, защото много често стават доста неприятни грешки със сериозни последствия.

За Водолейте – добра новина, за вас ще се предостави уникалния шанс да си поправите стари грешки и пропуски, защото Меркурий ще е ретрограден през цялото време във вашия знак. Фокусирайте се в това, което искате, ще можете да поправите някои стари щети и недоразумения.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв