31 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 15.28 ч. настъпва пълнолунието в 12° Лъв, а точната фаза на пълното лунно затъмнение настъпва в 15.31 ч.

Всяко затъмнение носи своето послание и своята тема. Това затъмнение ще носи много енергия и творчески  заряд, то ще е свързано с любовта, романтичните отношения, децата, творчеството, ще ни постави задачи да видим как се справяме в колективни проекти и как можем индивидуално да се самоизразяваме.

Денят ще е много интензивен,  всичко ще е в своята максимална фаза на проявление.

Макар динамиката да е голяма, не се препоръчва днес да се взимат окончателни решения, защото ще липсва обективност.

Лунното затъмнение винаги ни помага да видим ясно ситуацията, да изясним своите взаимоотношения. То ни подпомага да завършим стари идеи и проекти, да ги финализираме. Провокира ни да се освободим от стари стереотипи, да приключим предишни етапи. В зависимост от това, къде точно в личния ни хороскоп се случва затъмнението, ще се ориентираме какви са неговите послания. Всички ще го усетят разбира се, защото то все някъде се намира в нашата звездна карта, но с най-голяма сила то ще резонира при зодии Лъв, Водолей, Телец и Скорпион.

Ще възникват нови идеи и предложения и дори сега да не сте склонни да се впуснете, то в периода от февруари до края на юни, ще обърнете внимание на тази нова тематика, която ще се появи от 17 януари до 28 февруари.

ВНИМАНИЕ: ЛУННА ДИЕТА!!

Днес на пълнолуние и лунно затъмнение е почти задължително да се проведе лунната диета. Избягвайте месото и животинските продукти, който може да бъде само на течности 24 часа. Започваме лунната диета от полунощ на 31 януари 00.01 ч. и продължаваме до 23.59 ч. на 31 януари, а най-добре до 6 ч. на 1 февруари.

Повече за Лунната диета прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!