31 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ОТ СЪРЦЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЩАСТЛИВО ИЗПРАЩАНЕ НА СТАРАТА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2022 ГОДИНА!

НЕКА ТЯ ДА ВИ ДОНЕСЕ РАДОСТ И ХАРМОНИЯ, ПРОСПЕРИТЕТ И СТАБИЛНОСТ, ЛЮБОВ И НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ!

НЕКА ДА СЕ СБЪДНАТ ОНЕЗИ ВАШИ СЪКРОВЕНИ ЖЕЛАНИЯ, КОИТО ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ!

В новогодишната нощ благодарете за всичко добро, което сте получили през изминалата година. Благодарете за напрегнатите и поучителни моменти, защото и те са част от пътя, от развитието и мъдростта. Вземете с вас от изминалата година опита, силата, хубавите моменти и смело крачете напред към Новата 2022 година!

ДА БЪДЕ ТЯ ЗДРАВА, УСПЕШНА, ХАРМОНИЧНА!

ДЕНЯТ НАКРАТКО – Последният ден от тази година ще е хармоничен и ще ни предостави възможността спокойно да си свършим всичко замислено. Ще се радваме на стабилно настроение, добра организираност, а направеното ще носи стабилност и удовлетворение. Сега Луната силно намалява на 2 януари очакваме новолуние в Козирог, затова не се препоръчва да се започват нови неща, но може смело да приключвате с това, което не искате да пренасяте в Новата Година.

Точно в часовете от 20 до 23.30 ч. преди Новата Година Луната и Марс се срещат в 13-тия градус на Стрелеца. Това е дразнещ аспект, който често предизвиква семейни напрежения, спорове и разпри. Дава припряност, нервност, съществува вероятност от наранявания с режещи инструменти или огън, бъдете внимателни и не влизайте в конфликти в новогодишната нощ.

ДНЕС Е ДЕН С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ – чудесен завършек на старата година ни очаква, денят е оптимистичен и с приятна енергетика. Каквото можете направете за вашата финансова стабилност през следващата година. Разплатете се с дълговете, платете си сметки и кредити. Може да дарите пари, да подпомогнете хора и каузи, това ще засили вашата лична финансова сила и късмет. Дори днес може да си самопреведете сума на самите себе си. Да речем от една ваша сметка на друга, така че да получите парите в началото на следващата година. Каквото от тези неща направите, ще ви даде голяма полза.

ПРЕЗ КОЙ ЗНАК ПРЕМИНАВА ЛУНАТА СЕГА? – Луната е в Стрелец – оптимистичен огнен знак, който ще ни даде хубав заряд и добро настроение в новогодишната нощ.

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ – ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА от 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г.

Очакваме ретрограден Меркурий от 14 януари до 4 февруари 2022 г.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел