31 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В последният ден от годината ни очакват хармонични аспекти. Луната вече е в Риби и е в хубав аспект със Слънцето, който ще повдигне духа, ще активизира жизнените сили и имунитета.

Важни послания от съдбата ще доловите днес в часовете от 8-10 ч. сутринта.

Меркурий и Уран са в точен хармоничен аспект от вчера, който ще носи вдъхновение, неочаквани решения и оригинални идеи. За творческите личности това ще е много силен и продуктивен период. Влиянието на този аспект ще продължи до 3 януари 2020 г. включително.

В новогодишната вечер и нощ трябва да се внимава с алкохола и всякакви други упойващи вещества, защото Луната и Нептун ще са в съвпад. Това означава, че всичко ще действа много бързо и по-силно от обичайно. Не смесвайте алкохол с лекарства. Има опасност от натравяне както с алкохол, така и с храна. Бъдете много внимателни в това отношение.

С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО РАДОСТ, УСПЕХИ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ПРЕЗ НОВАТА 2020 ГОДИНА!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Благодаря ви от сърце, за вашата добрина, съпричастие и подкрепа!


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв