31 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ще изпратим старата година с Луна в Скорпион и хубави аспекти. Рано сутринта до 8.30 ч. някои събития ще ви подскажат как да преодолеете някои трудности и ограничения, които ви притесняват.

Цял ден ще сме под благотворното въздействие на хармоничния аспект между Слънцето и Луната. Благодарение на него ще се усеща нарастване на жизнените сили, психологически комфорт и добронамерено общуване с противоположния пол.

Положете усилия до обяд да се разделите с някои вещи, които не са ви нужни. Подредете околното пространство около себе си. Нали помните за ритуала с изхвърлянето, изнасянето или подаряването на 29 ненужни предмета? Ако не сте успели да го направите имате още време до 5 януари 2019 г. включително.

ВАЖНИ РИТУАЛИ!!!!

Непременно почистете  и напълно освободете поне един рафт или чекмедже и поставете на него само поне  една банкнота, както и няколко монети, няма значение какво достойнство. Така ще покажете на Вселената, че сте готови да привлечете изобилие в дома и офиса си, освобождавате място за новите парични потоци 🙂

Пригответе 28 (обърнете внимание на цифрата, тя е магическа, привлича богатство) малки (който иска може да са и по-големи) подаръчета за Новата Година. Раздайте ги до края на януари 2019 г. Това е чудесен ритуал, който ще донесе радост на хората, с които общувате, а на вас Вселената ще отговори с многократно преумножено изобилие.

*****

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Бъдете здрави, весели и хармонични през цялата Нова 2019 г. Привличайте в огромни количества късмет, изобилие и любов!

Благодаря ви от сърце, че четете тези прогнози, които пиша с голяма радост и благословия за всички вас.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00:54-03:24 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!