31 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава динамиката предизвикана от Луната в Близнаци. Днес също ще имаме изобилие от движение, разговори и лавина от постъпваща информация.

Рано сутринта започваме с радостно настроение и положителна настройка, който е ранобуден, ще може да се възползва максимално от тези хубави аспекти.

Да се внимава в обедните часове от 11.30 ч. до 14.30 ч., защото започва вече да нараства напрежението и бързо ще възникват конфликтни ситуации и неудовлетвореност.

Днес вече може да се почувства претоварване и изнервяне от толкова много активност, разговори и обмяна на енергия. Трябва да се подбират умело контактите, захващайте се само с най-важното към настоящия момент. Безразборните разговори на незначителни теми ще отнемат много от силите.

От днес започва вече видимо да се усеща опозицията на Марс и Нептун, която ще бъде точна на 2 септември. Трябва да се съхраняват силите, да не се довеждате до изтощение, защото ще спада имунната защита. Вероятни са проблеми по общо здравословно състояние и честа промяна на настроението. В следващите дни внимателно си подбирайте и храната, защото се вероятни натравяния.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 23.49 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел