31 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Който вчера не е успял да си напише желанията по новолуние, може да го направи днес до 11.47 ч.

До това време денят е хармоничен и ефективен, може да поставите, макар и символично началото на нещо ново. Проявете някаква активност в посоката, в която са вашите мечти и желания, потърсете информация и контакти или поне си направете планове до 11 ч.

След 11.47 ч. Луната вече губи своите мажорни аспекти и до края на деня ще е без курс.

В този период не трябва вече нищо важно да се предприема, защото няма да даде реални резултати. Дори не трябва да споделяте своите намерения, не правете и бъдещи планове.

В часовете на Луна без курс от ще се случват много знакови и показателни събития, над които няма да имате никакъв контрол. Единствено трябва да ги съпреживеете и съответно да си вземете своите опитности и поуки.

На 1 септември очакваме хармонични аспекти на Венера, Меркурий, Сатурн и Уран, които ще придвижат събитията за новият месец.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.47 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв