30 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни силен и много енергиен ден, в който поне едно от събитията ще се запечата задълго в паметта.

Луната вече е в Скорпион, носи наситена енергетика и силни преживявания, в повечето случаи съчетани със силен стрес.

Добрата новина е, че днес до 18 ч. Слънцето и Луната ще са в хармоничен аспект и това изглажда  тази напрегната енергетика. Бързо ще се намират решения, дори и за спешните и не особено приятни житейски ситуации.

Вечерта след 18 ч. нервното напрежение се засилва, може да настъпят разногласия в семейството и близкото обкръжение.

В 9.23 ч. е точният съвпад на Юпитер и Плутон в 25-тия градус на Козирог. Това е тяхната втора среща за тази година, следващият съвпад ще бъде на 13 ноември. Този аспект постави началото на нов цикъл от обновление, през пролетта се активираха много промени във финансовите потоци и икономиката като цяло.

Принципно това е хармоничен аспект, известен е и като „аспекта на милионера“. Но докато видим неговото благотворно влияние, първо ще трябва да променим планове и цели, да се разделим със старото мислене и най-вече да не се задържаме в миналото. Новите доходи, хоризонти и мощни сфери на влияние, които този аспект може да предостави, ще се включат само ако намерим сили да търсим нови сфери на влияние или придобием повече знания и умения в настоящите си позиции.

 Не се колебайте да повишите своята квалификация, да научите и усвоите нещо ново или допълнително към сегашната ви дейност.

Влиянието на този аспект е до 6 юли.

Напомняне: На 1 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  2 юли . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   2 юли, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   2 юли и ще излезете от поста на   3 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв