30 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се преди новолуние и затъмнение, което ще се състои на 2 юли. Луната вече е в Близнаци. Ще забележите оживление в комуникациите. Постоянно нещо ще трябва да се върши, не отлагайте нищо.

 Динамиката ще е голяма, плановете постоянно ще се менят, запазете спокойствие, приемайте всички настъпващи промени, не съжалявайте за старото, което безвъзвратно си отива.

Днес и утре са важни дни и за почистване и подреждане на околното пространство. Непременно се освободете от стари и счупени вещи, от неработеща техника, от празни опаковки и безброй празни пластмасови кутии.

 Всичко това създава сериозен енергетичен отпадък, който ви влошава здравето, отнема от настроението и намалява волята ви. Изхвърлете всичко ненужно и ще видите моментална промяна в енергията у дома, и незабавно подобряване на тонуса ви.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 00.10 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв