30 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 17 ч. денят ще е много динамичен, всичко ще се развива достатъчно бързо и ефективно.

Днес Меркурий и Юпитер са в нехармоничен аспект, който може да доведе до необмислени постъпки и липса на решителност.

Не е добър ден за разговори, преговори и подписване на договори.

Много внимателно да се подхожда към хората, които с готовност много „дават“ и обещават, защото нищо от казаното няма да се реализира. Ще бъде казано само с цел манипулация и заблуда.

Добрата новина е, че Меркурий е в хармоничен аспект с Нептун и това ще засили творческите процеси. Отлично време за всички, които се занимават с творчески дейности и професии.

Вечерта след 18 ч. не вземайте решения и не давайте обещания. Те няма да са верни и обективни. Преценките ще са много замъглени.

Напомняне: На 30 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 31 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 31 юли, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 31 юли и ще излезете от поста на 1 август след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв