30 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


През нощта в 2.13 ч. Слънцето и Уран застават в напрегнат аспект на небето. Влиянието на този аспект започна да се проявява от 24 юли и ще продължи до 2 август.

 Добрата новина е, че това ще даде голяма скорост на събитията. Това, което дълго е отлагано  и забавяно по различни причини, сега започва почти мълниеносно да се развива. Особено ако това са били стари проекти и намерения, сега ще се възобновят под въздействието на ретроградния Меркурий.

Уран ни прави прибързани, нервни, непримирими, независими и революционно настроени.

Може да ни донесе неочаквани обрати, промени на работното място, пълен крах на мечтите и намеренията ни. Но, пак да подчертая, че дори и в разрушителната сила на Уран, винаги може да намерим и нещо градивно и полезно. Ще се сринат само онези неща, които не са ви по-силите и не са „вашите“. Затова не се ядосвайте и не се вкопчвайте в миналото, настройте се за промени.

Затова в тези дни може да възникнат усложнения във взаимоотношенията както у дома, така и в работата.

Уязвими ще са нервната и сърдечно-съдовата система. Затова вземете мерки предварително, не се натоварвайте в тези дни, гледайте по-спокойно и философски на нещата. Дори и да ви предизвикват, не бързайте агресивно да откликвате.

Важна инструкция по Уран: никога не трябва да се избързва с решенията на такъв аспект, защото се действа под афект. След като премине това стресово състояние, ще видите нещата от друг ъгъл и може да съжалявате ако сте действали спонтанно и необмислено.

Напомням, че за утре не си набелязвайте много неща за вършене, защото има дълъг период на Луна без курс. Утре денят ще е ефективен едва след 16.20 ч.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв