30 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре може да започнете да активирате важните си планове и замисли, защото наближава ретрограден период на Меркурий от 17 февруари до 10 март. Организирайте си така времето, че да може до 16-ти включително да сте разрешили най-важните и спешни въпроси за месеца.

Денят е много динамичен и продуктивен, особено от сутринта до 15 ч.

Слънцето и Луната днес са в хармоничен аспект, в такъв ден нараства настроението и тонуса, засилва се имунитета. Изчезва страха и черногледството.

Единствено трябва да се внимава какво се предприема след 15 до 19 ч., защото може да поемете нови отговорности, с които няма да може да се справите.

Пазете си и парите в този интервал, защото може да ви обхване временна неоправдана щедрост, за която после да съжалявате.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел