30 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 7.05 ч. Луната навлиза в Стрелец и слага край на вътрешните напрежения и мрачни настроения. Веднага ще усетите съвсем друга, позитивна настройка, дори проблемите да са си пак същите. Важното е, че се сменя гледната точка и всичко изглежда много по-преодолимо.

Денят е благоприятен, сутринта Луната, Венера и Юпитер са в хармоничен аспект и до обяд настроението дори ще бъде приповдигнато. От вчера Венера е във Везни, това е възможно най-силната позиция на Венера в зодиака, която при хубави аспекти ще носи подобрение в личния живот, приятно общуване с околните, активизиране на творческите идеи и добри финансови новини. Денят е подходящ и за творческа работа, довършете проектите, върху които трябва още нещо да добавите.

След 14 ч. започва да се сформира хармоничен аспект на Луната и Слънцето, който допълнително ще допринесе още положителна енергия за деня. Засилва се имунитета, повишава се тонуса, хармонично се вписва човек в обстоятелствата.

За събота правете планове за първата част на деня, до 15 ч., максимум до 16 ч., след това аспектите ще се напрегнати.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.21 ч. – 07.05 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.