30 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Главната тема на деня ще е хармоничният аспект на Слънцето със Сатурн, който е точен днес. Неговото позитивно влияние на концентрация, фокусиране в главните текущи въпроси се усещаше още от 2-3 дни. Това е благоприятен аспект, който създава комфортна среда за общуване с възрастни и авторитетни хора. Сега структурата, закона и правилата няма да ни ограничават и дразнят, ще бъдат от полза и ще може да се вземе най-доброто от тях.

По-хармоничната и успешна част на деня е от сутринта до 15 ч.

От 15 до 17.50 ч. ще трябва да се положат усилия, да се взимат важни текущи решения свързани със стари и недовършени теми и казуси.

Обърнете внимание, че след 17.50 до края на деня вече Луната е без курс и денят вече става неефективен. Избягвайте да вършите важни неща, не провеждайте сериозни разговори. Бъдете много умерени в действия и преценки. Тази умереност трябва да я запазите и в утрешния ден.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.50 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел