30 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в интуитивните и деликатни Риби. Чувствителността ще е обострена, много по-впечатлителни, възприемчиви и обидчиви стават всички. Трябва да се подхожда по-деликатно, особено в  първата част на деня до 14 ч.

Важни послания ще има от 16 до 18 ч., от направените избори ще зависят събитията за през следващата седмица.

Днес Марс и Сатурн са в точен напрегнат аспект. Всички тлеещи конфликти и социални неразбирателства ще бъдат разрешаване със сила и агресия. Това е аспект символизиращ чука и наковалнята. Този аспект отново може да събуди и провокира напрежението сред социалните и обществени протести. Конкуренцията става ожесточена, може да станем свидетели на компромати и задкулисни игри.

Внимателно да се шофира, предпазливо да се работи с машини и апарати, защото този аспект носи травми. В тези дни не се препоръчват екстремни спортове, високи скорости и рисковани дейности. Наближава пълнолуние в Овен, което ще бъде на 2 октомври и това допълнително ще усилва въздействието на този аспект.

Обърнете внимание, че след 20.31 ч. Луната ще бъде без курс до полунощ. Точно в тези часове много да се внимава, защото ще са най-травматични и затормозяващи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  20.31 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел