30 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До обяд – 12.43 ч. довършвайте само най-наложителното, не предприемайте нови неща и много внимателни бъдете с пари и обработка на информация. Внимателно шофирайте и не водете преговори.

По-продуктивната и активна част на деня започва едва след 12.43 ч. Луната навлиза в Скорпион. Знак на интензивна енергия и силни преживявания.

Мотивация и сили ще има, особено важни ще са финансовите теми, но внимавайте с инвестициите и големите сделки. Днес и утре трудно ще прецените правилните действия.

Всичко, което до момента се е задържало по някакви причини или сте го отлагали, защото е било натоварващо и дразнещо, сега ще се активизира и в следващите два дни ще се наложи много бързо да действате и да взимате решения.

Вечерта след 19 ч. не влизайте в конфликти и не изяснявайте отношения, особено с близките у дома.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 12.43 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв