30 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Както вече сте информирани и предупредени днес почти цял ден Луната ще бъде без курс 10.00 ч. – 21.11 ч., което означава, че не е добре да предприемате нови и важни неща. Някои планове може да се объркат и отложат.

Много внимавайте при работа с машини и инструменти и ако нямате достатъчно опит в някоя дейност, по-добре не се захващайте. Дори и да сте решили точно днес да направите някакъв мини ремонт или бърза поправка. С риск да ви се разсърдят близките не ги правете тези неща днес от 10-21 ч. Отложете ги за утре, защото вече аспектите ще са по-добри, Луната ще е в трудолюбивата Дева и ще имате и подкрепа от звездите.

Интересен ще е днес денят, защото от една страна не е добър за нови неща, за прецизни дейности, но същевременно ще видите, че отново ще се струпат всевъзможни други уж невинни дейности и отговорности, от които няма да може да се отървете, докато не ги свършите. Същият сценарий може да се повтори и утре.

Това е проявлението на планетата Сатурн, която днес в 12.54 ч. ще бъде в точен напрегнат аспект със Слънцето и ще ни предизвика да проявим търпимост, концентрация и да се съобразим с някакви житейски обстоятелства. Сатурн е планетата на кармата, на трудностите, изпитанията, но и на усвояване на полезни знания и умения, които после ни помагат в живота. Сатурн е планетата на времето, формата и границите, на традициите и закона.

Днес може да изпробвате дали имате хармоничен Сатурн в своята рождена карта. Ако не изпитате голямо дразнение от обстоятелствата и всичко протече в съгласие и мир – то, поздравления, имате хармоничен Сатурн в рождената си карта.

И обратното. Ако изпитате огромна тежест, неприязън, започнете да спорите с по-възрастни, авторитетни и вишестоящи личности, ако искате непременно да се измъкнете от тези ситуации без да вършите нищо, или се противопоставяте разпалено – то…трябва да поработите по вашия Сатурн, за да не попадате все в едни и същи сценарии.

Формулата за освобождение е лесна – приемете обстоятелствата, изслушайте, свършете, не се противопоставяйте на закона и на мъдрите съвети отстрани. Направете поне нещо, което ще изисква концентрация, дисциплина и примирение и тогава…с изненада ще видите, как светът се отваря и късметът тръгва към вас. А от лошото настроение и съпротива – няма да има и следа!

За утре, да, може да си направите планове, денят ще е подходящ.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10.00 ч. – 21.11 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел