30 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се преди пълнолуние в Телец, което ще бъде утре в 16.50 ч.

Слънцето вече е в опозиция на Уран и създава напрежение и извънредни, неочаквани житейски ситуации.

Нараства раздразнителността и нетърпимостта. Затова днес и утре трябва да се положат максимални усилия да не се разгорещяват вече назрели конфликти, защото ще е трудно да се предвиди и да се контролира изхода от ситуацията.

И днес Луната все още е в Овен, като през деня ще е в напрегнати аспекти с останалите планети, които ще създават доста затормозена обстановка.

Рано сутринта от 7 до 8.30 ч. ще има благоприятни възможности да се овладеят нехармоничните ситуации и да се вземат правилните решения. Не пропускайте тези часове да помислите как по-хармонично да преживеете пълнолунието.

Търсенето на допирни точки, спокойният тон и изслушването на опонентите, ще помогне да се вземат правилните позиции.

До 12 ч. ще се наложи да се занимавате с внезапно появили се задължения, ще трябва да се справите с изоставени ангажименти и задачи. В това число, ако се обучавате или ви предстоят изпити бъдете максимално концентрирани и не отлагайте. Докато Меркурий е ретрограден до 3 ноември, ще има възможност всичко да се усвои и свърши, дори и пропуснатото.

От 14 до 18 ч. може да усетите спад на енергията и негативна промяна в настроението, затова избягвайте негативните новини, осъдителните приказки, мрачни хора и нехармонична обстановка.

Обърнете внимание, че след 18.30 ч. вече е време на ниска ефективност, Луната вече е без курс. Не предприемайте нищо важно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.13 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв