30 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Бързайте да успеете с най-неотложните неща днес, защото от утре вече Меркурий е ретрограден и ще трябва да доработвате само вече започнатото.

По време на ретрограден Меркурий не се препоръчва да се започват нови неща, защото дълго време ще стоите сякаш на едно място, може да се откажете от целия проект.

И днес ще се наложи да се преодоляват вътрешни страхове и неувереност от новото, защото това новолуние, което отмина задейства точно тази тема: необходимост да се справим с вътрешните си проблеми.

На помощ днес и утре ни идва хармоничен съвпад на Меркурий с Венера, който ще ни помогне да подобрим развалените отношения и да изразим правилно мнението си. Може да се възстановят стари преговори, да се рестартират закърнели отношения.

ВАЖНО! НАБЛИЖАВА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019 г.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел