30 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 11.31 ч. настъпва пълнолуние в 8° 38´ в зодиакален знак Близнаци. Точната фаза на лунното затъмнение е в 11.44 ч. Затъмнението ще бъде до Северния Лунен възел, който сега е в Близнаци. Събитията, които то ще активира, ще проправят пътя ни за в бъдеще, дори на пръв поглед да ви се струва, че някои неща трябва да приключат. Точно това е и пътя към новото и към символичното освобождение от неработещи и неполезни модели на поведение и събития.

Затъмнението е от тази серия, която е била активна през 1966, 1984 и 2002 г.

Принципно лунните затъмнения ни помагат да приключим дадени периоди от своя живот, да завършим различни начинания и проекти. Да видим, да осъзнаем събитията и да се откажем от стари модели на поведение и неприятни, отживели стереотипи.

Това затъмнение може да активира силно темата на взаимоотношенията, да събуди силни, полярни чувства, ярост, гняв, непреодолима страст.

В сферата на финансите също ще има промени, в положителна или не дотам добра светлина, всичко ще зависи от личния ви хороскоп.

Може да се окажете въвлечени в събития и взаимоотношения, без да сте допринесли нещо за това, без вашето желание или съгласие. Възможно е да се блокират или преустановят чувства, приятелства и взаимоотношения. Може да настъпят сериозни разочарования.

Но, не бързайте да се тревожите, винаги събитията, които се случват една седмица преди и след затъмнение, носят предопределен, кармичен характер. Както казваме: „така е трябвало да се случи“. Най-важното в случая е да приемете събитията без излишни преживявания, коментари или съпротиви. Защото те винаги ще имат поучителен характер и винаги подпомагат в израстването на индивида.

В деня на лунното затъмнение не се препоръчва да се върши нищо важно, не започвайте нови проекти, не стартирайте връзки и партньорства, защото всичко започнато в този ден ще носи сериозен кармичен отпечатък.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел