30 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Последният ден от ноември ще премине под влиянието на Луна без курс. Това е ден за почивка и размисъл, за усамотение и събиране на сили за началото на декември, което също обещава да бъде хармонично и спокойно.

През целият ден не трябва да стартирате нови инициативи, не водете важни разговори, не споделяйте идеите си, защото озвучени днес те няма да се развиват добре в бъдещето.

Добрата новина е, че днес Меркурий и Сатурн са в хармоничен аспект, който ще подпомогне мисленото подреждане на бъдещите приоритети. Направете си анализ, погледнете случващото се отстрани  и се опитайте  да възприемете нещата  под друг ъгъл.

Когато Луната е без курс, разумът за малко „млъква“ и тогава можем много по-дълбоко да възприемем случващото се.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  5.57 ч. – 22.14 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел