30 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Дева, събужда чувството за служене, акуратност, анализ на текущите събития. Внимавайте само да не станете прекалено критикуващи, мрънкащи и придирящи, защото  усложненията веднага ще дойдат.

Днес и утре много трябва да се внимава, защото отново се задават изпитания, проверки и провокации в любовта и взаимоотношенията.

Венера вече започва да сформира конфликтен аспект с Уран, който ще е точен на 1 декември, а това са непредвидени загуби, обрати и неприятни изненади на тема, любов, партньори, бизнес и пари. Деликатно се движете по тези теми.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!