30 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.34 ч. сутринта Луната вече навлиза в Скорпион, задава се сериозно темпо в следващите 2 дни.

Добрата новина е, че днес в 18.47 ч. Венера и Сатурн са в хармоничен аспект. Венера е единствената планета, която успява да се синхронизира добре със строгата планета на кармата и изпитанията Сатурн.

Този аспект ще даде шанс както на любовните отношения, така и на бизнес отношенията.

Може да се заздравят и доразвият всички добри и надеждни събирателни точки между страните.

Едновременно с това Нептун и Меркурий са в точен съвпад в 22-рия (21° 21´ ) градус на Риби. Това е романтичен и същевременно подвеждащ аспект, приспиващ нашето внимание и концентрация. Ако не можете да си съберете днес мислите за сериозна работа или обучение, да знаете, че Нептун е виновен! 😊)) Шегата настрана, може да се възползвате от този аспект, като проведете медитации или дълбоки интуитивни разсъждения, в които най-сетне да откриете онези нюанси, които винаги са ви убягвали.

Ако работите с точни науки, машини, инструменти, цифри и документи, много трябва да внимавате, за да не допуснете грешка.

Вечерта след 20 ч. до полунощ конфликтността силно нараства, думите стават остри и жлъчни, избягвайте напрегнатите ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03.09 ч. – 08.34 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел