30 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вече втори ден Луната е в Близнаци- любознателен, общителен и интелектуален знак.  Аспектите, които сключва днес са напрегнати,  общуването няма да носи нужното удовлетворение.

Информацията постъпила днес може да се окаже невярна и подвеждаща. Луната е в нехармоничен аспект с Нептун, точно това може да задейства скрити помисли и подбуди, както и неясни страхове и много преживявания.

Днес умишлено трябва да се избягват всякакви негативни обсъждания до безкрай, защото може да си сринете имунитета от черногледи мисли.

В 22.44 ч. Марс напуска знака на Козирог и навлиза във Водолей до 13 май. Но за съжаление още утре Марс се среща със Сатурн в първия градус на Водолей, който ще е точен утре вечер.

Обърнете внимание, че след 17 ч. до края на деня Луната е без курс, това означава, че всякакви важни дейности трябва да се преустановят.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18.12 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв