30 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес вече започва ретроградната фаза на Меркурий, която ще продължи до 23 юни. Веднага ще усетите забавяне в комуникациите, проблеми по транспорта, мистериозно изчезване на вещи или директно тяхното изгубване, пропуски и откази…

Възможно е да има много разговори и зацикляне на някакви проблемни теми. Но, недейте да разчитате, че това, което сега е казано ще бъде спазвано. Всичко ще претърпи изменение.

Днес ще е така, защото планетата е стационарно/ретроградна и всички характерни явления за този период ще бъдат силно подчертани. Приемете го като на шега, весело и с леко сърце, кажете си, че това е само демо-версията на Меркурий, но всичко бързо и неусетно ще премине.

Какви са характерните проявления на ретрогадния Меркурий:

Започнатите нови проекти в този период ще бъдат преразгледани, видоизменени и предоговорени.

Ще има изменения от първоначалната идея, а може дори да се откажете. Затова недейте да рискувате и да откривате точно сега фирма, да започвате нещо ново, защото няма да се развива устойчиво във времето и много скоро след това може да се откажете или да бъдат отложени от независещи от вас обстоятелства.

По време на ретрограден Меркурий не трябва да си сменяте работата. Това е един от много често задаваните въпроси, защото избързвам предварително да отговоря и да ви предупредя. Не си заслужава сега да напускате или да започвате нова работа, защото няма да е удовлетворителна и дълготрайна.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 01.15 ч. – 07.05 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв