30 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Дева и ще ни привлече огромно количество работа, особено у дома, отговорности и грижи. Важно е да не отлагате своите отговорности, а бързо и организирано да започнете от най-спешните.

Денят ще е зареден с напрежение, ще бъде голямо предизвикателство да не попаднете в плен на дребните раздразнения и ненужни битови конфликти.

Особено трябва да се внимава от сутринта до 13 ч. Тогава е добре повече да се движите, физическата активност, макар и у дома ще допринесе до разсейване на напрегнатите аспекти. Ако можете, добре е  да излезете да се разходите или  да спортувате.

Днес не влизайте в безсмислени спорове, недейте дребнаво да подхождате, не си премервайте работата с околните. Критиката, споровете и забележките може сериозно да вгорчат деня.

Вечерта от 17 до 20 ч. настроението не е подходящо за срещи с приятели, няма да изпитате удовлетворение.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв