30 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес  не е добър ден за ходете по институции или ако спешно се налага, то се пригответе за бавни и неясни действия от стана на администратори и служители.

Концентрацията ще е слаба, внимавайте с прекомерния оптимизъм,  може да се подведете. Не е добре да оформяте документи и да подписвате договори – все нещо няма да е наред. Внимавайте и при боравене с пари.

Подлагайте на съмнение всичко, което чувате и виждате днес,  илюзия и измама постоянно ще се преплитат.

Бъдете  внимателни в новите отношения, които сега се създават. Може да попаднете в плен на илюзиите. Това важи и за бизнес партньорствата.

Обърнете внимание, че след 18.08 ч. вече времето няма да е ефективно до края на деня. Точно тогава най-много трябва да се внимава какво се прави, какво се казва и каква информация пристига. Всичко може да се окаже невярно и умишлено манипулативно представено.

Напомняне: На 30 май е Екадаши.

Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 30 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 31 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  31 май   и ще излезете от поста на   1 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18.08 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел