30 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни оптимистичен и продуктивен ден. Ако вчера сте се чувствали не особено във форма и сте се чудели какви решения да вземете, то днес вече събитията идват на фокус.

Луната все още е в Рак, нейната сила постепенно започва да нараства и с това нараства и настроението и самочувствието. Болезненото самолюбие вече ще бъде преодоляно и постепенно нещата ще дойдат на своите правилни места.

Затова ще помогне хармоничния аспект на Венера с Юпитер, който беше точен вчера и е все още много силен и днес. Това е добра новина в сферата на финансите, любовта и взаимоотношенията. Всичко на тази тема ще намери своето адекватно разрешение.

Който вчера не е успял да напише своите желания и планове, може да направи това и днес до края на деня.

Днес може да сложите дори начало на изпълнение на вашите желания, направете първите стъпки, потърсете съвети, помощ и надеждна информация.

ЛУНА БЕЗ КУРС23.15 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.