30 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В последният ден от юни много отчетливо ще се види вододела между събитията и тенденциите. Образно казано до обяд все още ще бъдем с темите на предходния ден и дори месец. От сутринта до 13 ч. е ефективно време, когато ще трябва да се довършат поетите от вчера ангажименти, без отлагане и колебания.

Повече трябва да се внимава в следобедните и вечерни часове.

След 14 ч. Луната, която все още е в Риби се отправя в съвпад с Нептун, който може сериозно да изкриви реалността. Взетите решения след този час ще са силно емоционално оцветени и нереалистични.

Засилва се и влиянието между Марс и Сатурн, затова ще нарастват конфликти, конкуренцията ще е ожесточена, дисхармонията в отношенията ще бъде доста видима.

Това е и сериозен травматичен аспект, затова да се внимава при шофиране днес и утре, без нерви и екстремности. Да се внимава и при работа с режещи инструменти, огнестрелно оръжие и различни машини. Да се спазва техниката на безопасност, не пренебрегвайте никакви инструкции. Особено внимателни да са представителите на Лъв-Водолей, Телец и Скорпион.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИНАНСОВАТА АКТИВНОСТ ПРЕЗ ЮЛИ:

Дните с благоприятна финансова активност през юли са: 1, 5, 18, 26, 27-ми. Добре е в тези дни да си разплатите сметките, да си върнете дълговете, да подпомогнете близките си, приятели и познати, да направите дарение или друг финансов жест. Дадените пари в такъв ден се преумножават и отпушват вашият личен финансов канал. Тези дни са изчислени с формули от китайската астрология и са доказали своята ефикасност.

И нещо допълнително, за тези, които с радост ще възприемат това знание и тези практики:

Ако намерите време на 1, 26 и 27 юли да прекопаете цветята, някоя градинка пред блока или на вилата, ще активизирате още повече финансовата си енергия. В този ритуал има голяма символика, в земята се зараждат всички богатства и скъпоценности. По този начин, ние символично ги призоваваме да се придвижат към повърхността и да се реализират в живота ни. За тези, които ще се срамуват да вземат лопатка, а който няма лопатка, може дори и с лъжица, така символиката още повече се засилва и да копаят пред блока, може да го направят със саксийните си цветя у дома. Опитайте, няма да съжалявате. А, и градинките ще са прекопани и красиви.

Така че от утре, 1 юли се настройваме на позитивна вълна за отпушване на паричните канали и енергии и нека лятото да ни носи само радост и удовлетворение!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.40 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел