30 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме този съботен ден с Луна без курс.  От сутринта до вечерта времето не е ефективно (07.30 ч. – 21.12 ч.). Дори и да си почивате, бъдете внимателни при шофиране и преместване в пространството, пазете си вещите и заключвайте добре. В такъв ден човек е много разсеян и може да допусне нелепи грешки.

Не се отпускайте прекалено, постоянно полагайте усилия да общувате и да реагирате на случващото се спокойно, без излишни емоции, защото до началото на август аспектите са много напрегнати и дори взривоопасни, в пряк и преносен смисъл.

Поради напрегнатите аспекти на планетите, които са образували сложна конфигурация на небето  (тау квадратура между Меркурий, Марс и Уран и Сатурн) е възможно   обещания и договорености сериозно да се променят, очаквания няма да се оправдаят. Вероятни са раздели поради непримирими различия.

Утре очакваме точна опозиция на Меркурий със Сатурн, която може да забави дори добрите действия и намерения и да охлади до минусови температури взаимоотношенията.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.30 ч. – 21.12 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.