30 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Приятен, благоприятен ден ни очаква. Луната все още е в Овен, аспектите за деня за благоприятни.

Само от 13 до 16 ч. са по-напрегнати часове, когато ще трябва да се положат повече усилия, да се приеме реалната действителност и да се вземат решителни мерки.

Остава актуална темата от вчерашния напрегнат аспект на Марс с Юпитер, който ще ни провокира да се погледнем по-критично отстрани и да допринесем нещо за своето развитие в бъдеще. Първоначалното усещане не е много приятно, ако откриете пропуски и негативни ваши проявления, но точно в това е и глобалния смисъл на тези аспекти, да ни помогнат да коригираме нещата, които не харесваме в себе си и да се стимулираме да продължим напред.

Добрата новина е, че Марс вече е в практичния и рационален знак Дева, така че ако сега започнете методично развитие, нещо промените в професионалната си насоченост, в бизнеса или образованието, ще получите в скоро време добри резултати. Това е главната тема на деня, нека ви бъде важна отправна точка.

Обърнете внимание на случващото се във вечерните часове след 17 ч. до 20 ч., може точно тогава да попаднете на „златна нишка“, която да ви отведе в много по-добра реалност в близко бъдеще.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 22.38 ч. – 23.09 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел