30 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 11.04 ч Луната е без курс, не избързвайте да взимате решения и да предприемате важни стъпки до този час.

На практика днес изобщо не е подходящо време да се взимат окончателни решения и да се предприема нещо сериозно, защото Меркурий вече е стационарно/ретрограден. След 17.46 ч. той вече ще тръгне в ретроградна посока. С една дума или нищо няма да се реализира и ще се откажете, или ще тръгне след много забавяне, чакане, усилия и накрая няма да донесе добър резултат, нито радост и удовлетворение. Временно забравете до 21 февруари за новите начинания, за да си спестите разочарования.

След 11.04 ч. Луната вече навлиза в Дева, и до края на деня е в хармоничен аспект с Уран. Това е добра новина, защото днес може много неща да се бавят, завържат и отлагат, но все пак ще има достатъчно тонус и добро настроение, да се преодолее всичко това.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03.53 ч. – 10.04 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел