30 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДЕНЯТ НАКРАТКО – Днешният ден ще е относително по-спокоен и успешен от вчера, поне напрежението и психологическите преживявания няма да са чак толкова силни и стресиращи. Но все пак не се разконцентрирайте, защото Луната е в Скорпион, винаги може с нещо спешно и не особено приятно да ви изненада. За да успокоите и неутрализирате тези въздействия е отлично време за духовни практики, за четете на психологическа литература, за консултации с психолог, астролог, лечител. Да, за лечение и профилактика денят е подходящ, така че, намерете време и за своето здраве, макар и за кратко.

Венера и Меркурий са в непосредствена близост до Плутон, те засилват емоционалния фон. Може да възникне потребност от обновяване на взаимоотношенията, за тяхното лечение и трансформация.

ПРЕЗ КОЙ ЗНАК ПРЕМИНАВА ЛУНАТА СЕГА? – Луната е в Скорпион, емоционален, контрастен знак, всичко е или черно или бяло, емоциите са нажежени;

ГЛАВНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕНЯ, ИНГРЕСИИ (преминаване на планети в друг знак) – В 11.52 ч. Меркурий и Венера са в съвпад с Плутон в 26-тия градус на Козирог. Добър аспект за творчески изяви и посещения на различни мероприятия. По този начин ще се намали напрежението във връзките и общуването.

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, ЛЮБОВ – При общуване с познати, близки и приятели не трябва да се държите прекалено манипулативно и обсебващо, предпазвайте се от ревност, самите вие не давайте такива поводи, защото бързо може да се влошат отношенията.

СРЕЩИ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ, КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ – подходящ ден за посещения на различни мероприятия.

Напомняне за ЕКАДАШИ: На 30 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 31 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 31 декември, повече за Екадаши ТУК

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ – ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА от 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г.

Очакваме ретрограден Меркурий от 14 януари до 4 февруари 2022 г.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел