30 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 12.25 ч. е много благоприятно  време за делови срещи и разговори. Свършете си по-важните неща за деня в този интервал.

След това ни очаква период на Луна без курс почти до 18 ч., в който нещата ще са извън контрол, много срещи и ангажименти ще отпаднат или няма да дадат никакъв резултат.

Рано сутринта Меркурий навлиза в Козирог до 16 януари. В този период мисленето става философско, логическо и трезво. Решенията ще се взимат на основата на проверени факти и убедителни аргументи.

Организирайте си така времето, че да можете да приключите с нещата, които не искате да пренесете в следващата година.

Днес и утре е много подходящо време за такова приключване. Ако времето не ви достига, ако усещате тежест от поетите ангажименти, то си направете много откровен анализ и се откажете от това, което най-много ви притеснява и тормози. Веднага ще усетите огромен прилив от енергия, която можете да я вложите в неща, които ви правят щастливи.

Не вземайте в Новата Година това, което ви угнетява и ви отнема от силите.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.25 ч. – 17.43 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел