02 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази сутрин в 4.25 ч. настъпва пълнолуние в 12º Рак. Темата на пълнолунието ще е дом, семейство, деца и близки роднини. Да се подхожда внимателно и с уважение към близките и техните проблеми, защото бързо може да се изпуснат нервите и от дребни проблеми да се стигне до безсмислен конфликт.

Постарайте се на пълнолуние да дадете преднина на хармоничните събития и отношения, защото в този ден всичко се увеличава многократно. Както доброто, така и нехармоничното.

Може да се изпитва напрежение повече от обикновено в този ден, защото Уран е в стационарно директна позиция, силно акцентиран. Тази планета дава възможност за оригинални решения, нестандартен подход и нови идеи, когато е така силно подчертана. Но не забравяйте, че това е и планетата на внезапните обрати и промени, както и на непредвиденото, арогантно и нервно поведение на земно ниво.

Добрата новина е, че днес интуицията и прозренията ще са много силни, дори и за тези, които обикновено не обръщат внимание на подобни проявления.

Слънцето и Нептун са в точен хармоничен аспект в 11.47 ч., който ще ни позволи да подходим творчески към събитията и да се справяме добре в психологическите ситуации.

ВАЖНО: ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Ако не сте започнали още от вчера диетата, то може да я проведете много успешно днес в рамките на деня. От 5 ч. сутринта на 2 януари до полунощ.

Тази диета успокоява ума и пречиства душата, много бързо се освобождават задържаната вода и отрови в организма. На пълнолуние много бързо се пълнее, затова не прекалявайте с количествата. Непременно да се изключат храните от животински произход. Да се изключи  алкохола, да не се прекалява с приема на  лекарства по лична инициатива.

Повече за Лунната диета ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!