30 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Луната е все още във Везни, до края на деня аспектите ще са благоприятни. Акцентът ще е изцяло върху лични и служебни  приятелства и партньорства.

Ако в последните няколко дни сте били въвлечени във връзка, въпреки предупрежденията, то сега може да се появят първите затруднения. На любовта може да и липсва взаимност, а в бизнеса ще има противоречия между партньорите.

Финансовата тема също ще е много актуална във взаимоотношенията. Добрата новина е, че днес може да постигнете забележителни резултати и да намерите компромис.

Като цяло денят ще е благоприятен по финансовите дела, добре ще бъде да не отлагате вноски и плащания, направете ги днес.

За утре правете планове само до обяд до 13.44 ч., защото след това денят няма да бъде ефективен.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.